Bekijk hieronder de uitgebreide informatie:

Custom bouw

Onze deskundige monteur(s) helpen je graag bij het creëren van jouw droom-Harley. Of je nu op zoek bent naar een unieke verfbeurt, aangepaste accessoires of een volledige custom build, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Dit altijd in goed en transparant overleg.

Reparatie / Onderhoud

Van routine-onderhoud tot complexe reparaties, ons ervaren team zorgt ervoor dat jouw Harley in topconditie blijft. We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en zorgen voor een grondige service om ervoor te zorgen dat je veilig en betrouwbaar de weg op gaat.


Onderdelen

Bij King Motorcycles hebben we een uitgebreide selectie van originele en after-market onderdelen voor Harley-Davidson motoren.

Of je nu op zoek bent naar vervangende onderdelen, upgrades van accessoires om je rit te personaliseren, wij hebben wat je nodig hebt. Via ons dealerschap met o.a. Motorcycle Storehouse, Zodiac, Parts Europe, Eurol.

In- en Verkoop motoren

Op zoek naar een nieuwe Harley-Davidson? Of wil je je huidige motor verkopen?

Bij King Motorcycles kun je terecht voor zowel de aankoop als de verkoop van gebruikte en nieuwe Harley-Davidson motoren. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte motor of om je te helpen bij de verkoop van je huidige motorfiets.

Revisie

Bij King Motorcycles begrijpen we dat soms een grondige revisie nodig is om je Harley-Davidson in optimale staat te houden of te herstellen. Onze gespecialiseerde technici zijn bekwaam in het uitvoeren van uitgebreide revisies, waarbij alle essentiële componenten van je motor zorgvuldig worden geïnspecteerd, hersteld en indien nodig vervangen. Of het nu gaat om het reviseren van de motor, transmissie, remmen of andere cruciale systemen, we streven ernaar om je motor weer in topvorm te brengen.

Engine & Software Tuning

Bij King Motorcycles begrijpen we dat de prestaties van je Harley-Davidson niet alleen afhankelijk zijn van de fysieke componenten, maar ook van de juiste afstemming van de motor en software. Daarom bieden we gespecialiseerde Engine Tuning en Software Tuning service aan naast het uitlezen en functies aanpassen in de ECM voor Harley-Davidson modellen van 2006 tot heden.

Of je nu een klassieke Harley bezit die wat extra aandacht nodig heeft of je wilt de prestaties van je moderne motor verbeteren, onze revisiediensten zijn ontworpen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te waarborgen. We maken gebruik van hoogwaardige onderdelen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat je Harley-Davidson weer als nieuw aanvoelt.